Pihtiputaan Rauta ja Väri


maalari

Yritysesittely

 

Pihtiputaan Rauta ja Väri Oy on perustettu v.1995. Liike on toiminut alusta lähtien keskeisellä paikalla Pihtiputaan keskustassa osoitteessa Kolimantie 2.
Yhtiö on yksityisessä omistuksessa, 3 omistajista toimii myös yhtiön työntekijöinä, lisäksi yhtiön palveluksessa on 3 ulkopuolista työntekijää sekä vaihteleva määrä kesätyöntekijöitä.

 

Pihtiputaan Rauta ja Väri on kuulunut vuodesta 1998 maanlaajuiseen Rautanet-ketjuun.

 

Rautanet on vuonna 1998 perustettu suomalainen rautakauppaketju. Se muodostuu itsenäisistä paikallisesti toimivista rauta-, rakennustarvike-, rauta-maatalous- tai puutavarakauppaa harjoittavista liikkeistä. Rautanet -ketjuun kuuluu noin 60 liikettä Tammisaaresta Ranualle. Rautanet -liikkeet toimivat paikkakuntiensa vahvoina rautakauppatoimijoina. Rautanetit varmistavat palveluiden ja tuotteiden saatavuuden, oli kyseessä sitten mökkiläinen, maatalousyrittäjä, oman kodin rakentaja tai –remontoija, rakennusalan urakoitsija tai yritys. Ketju tekee yhteistyötä tunnettujen tavarantoimittajien kanssa. Se tukeutuu valikoimissaan vahvoihin, tunnettuihin ja luotettaviin tuotteisiin ja tuotemerkkeihin.

 

Pihtiputaan Rauta ja Väri on myös jälleenmyyjänä IKH tuotteille.

 

PL LOGO Pihtiputaan Rauta ja Vari web


Copyright © 2013 Pihtiputaan Rauta ja Väri Oy | Kolimantie 2, 44800 Pihtipudas | Puhelin (014) 562 666 | Faksi (014) 562 667 | www.rautajavari.fi